Ronaldo prozvao Messija i Neymara

Portugalac iza sebe ima sjajnu godinu

Ronaldo prozvao Messija i Neymara

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo osvojio je po četvrti put u svojoj karijeri nagradu za najboljeg fudbalera svijeta.

Ronaldo iza sebe ima fenomenalu godinu u kojoj je s Portugalom osvojio titulu prvaka Evrope, te je s Real Madridom osvojio titule Lige prvaka i Svjetskog klupskog prvenstva. 

Poznato je da je Ronaldov najveći rival Lionel Messi, a u novoj izjavi Portugalac je odlučio da prozove Messija, ali i njegovog saigrača Neymara.

"Naravno da je sjajno kada osvojite Ligu prvaka, ligu, Zlatnu loptu, Zlatnu kopačku, ali kada osvojite nešto za svoju državu onda je to nešto totalno drugačije. Osjećaj je drugačiji. Osvojiti nešto s Portugalom je drugačije nego s Argentinom, Brazilom ili Njemačkom. Dosta je teže", rekao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Španski mediji nakon ove izjave prenijeli su da je Portugalac jasno mislio na Messija i Neymara, te da će sigurno veoma brzo dobiti odgovor od dvojca iz Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti