Ronaldov motivacioni govor na poluvremenu finala LP

Autoritet u svlačionici

Ronaldov motivacioni govor na poluvremenu finala LP

Cristiano Ronaldo je mnogima djelovao kao sebična zvijezda Real Madrida i reprezentacije Portugala.

Pogled na fudbal Ronaldo (31) je promijenio nakon što je zabilježio svoju najuspješniju sezonu u karijeri, a da je neupitni autoritet u svlačionici Real Madrida govori i videozapis koji je procurio na društvenim mrežama.

Ronaldo je na poluvremenu utakmice finala Lige prvaka protiv Atletica održao motivacioni govor, a mjesto radnje je svlačionica kraljevskog tima. 

"Slušajte, želim vam reći nešto: Udaljeni smo 45 minuta od pisanja historije! Iscrpljenost je nekad samo glavobolja. Moramo ovako odigrati još 45 minuta i to možemo jer smo u dobrom raspoloženju. Samo smo 45 minuta udaljeni od historije! Branimo se svi zajedno, kako smo napravili i u prvom dijelu. Hajde, idemo zajedno. Opustite se i držite zajedno. Dobili smo priliku, zgrabimo je. Vidjet ćete da ćemo uspjeti", rekao je Ronaldo suigračima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo je Ronaldo izgovorio dok je kraljevski klub vodio 1:0, da bi u drugom dijelu izjednačio Carrasco. Ipak, nakon jedanaesteraca Real je uspio osvojiti 11. naslov prvaka Evrope i pobjednički penal je pogodio upravo Ronaldo. 


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti