Rooney: Ostajem u Manchester Unitedu

Ništa od odlaska u Kinu

Rooney: Ostajem u Manchester Unitedu

E. Čaušević

Wayne Rooney proteklih sedmica je glavna tema u engleskim medijima jer se sve više špekuliše da će napustiti Manchester Uniteda.

Prije nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da je Rooney dobio bogatu ponudu iz Kine, te da će do kraja ovog mjeseca napustiti Old Trafford. Također, govorilo se i da je Everton spreman na kraju sezone da pošalje ponudu za Rooneyja kako bi ga vratio na Goodison.

Ipak, nakon mnogobrojnih špekulacija konačno se oglasio i kapiten Crvenih đavola koji je demantovao navode da će napustiti United i karijeru nastaviti u dalekoj Kini.

"Ovo je jako uzbudljiv period u Manchester Unitedu i ja ću ostati jer želim da budem dio toga. Nema ništa od odlaska u Kinu", rekao je Rooney.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kapiten Uniteda poručio je da manja minutaža ne mora odmah značiti da će neki igrač napustiti klub. Rooney je siguran da će se vrijednim radom na treninzima ponovo nametnuti Joseu Mourinhu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi