Sarajevo protiv Atromitosa, Željo na Omoniju, Široki na Lyon

Žrijeb trećeg pretkola Evropa lige

Sarajevo protiv Atromitosa, Željo na Omoniju, Široki na Lyon

U Nyonu je obavljen i žrijeb trećeg pretkola Evropa lige, a potencijalne protivnike dobila su i tri bh. predstavnika: Željezničar, Sarajevo i Široki Brijeg. 

Kompjuterskim sistemom je odlučeno da će Sarajevo u slučaju prolaska Haugesunda igrati protiv grčkog Atromitosa. Želji je žrijeb dodijelio pobjednika utakmice između Budućnosti i Omonije, što skoro sigurno znači da će Plavi ako prođu Metalurg putovati na Kipar.

Široki Brijeg je za protivnika, ukoliko prođe Mladu Boleslav, "počašćen" višestrukim prvakom Francuske Olimpiqueom iz Lyona. Tako bi Širokobriježani dva puta u dvije godine mogli u našu zemlju dovesti klub iz liga petice.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.