Simeone: Slijepo vjerujemo Martinezu

Nije opravdao uloženi novac

Simeone: Slijepo vjerujemo Martinezu

Diego Simeone je izjavio da Atletico Madrid ima puno povjerenje u Jacksona Martineza, unatoč tome što je u šest utakmica postigao samo jedan pogodak. 

Kolumbijac je na Vicente Calderon stigao iz Porta sa etiketom jednog od najboljih napadača Evrope, ali uloženi novac još uvijek nije opravdao.

"On je jako bitan igrač za sve u klubu. Stigao je kao veliko pojačanje i znam da će biti najbolji kada bude najpotrebnije. Svi u klubu slijepo vjeruju u njega", izjavio je Simeone. 

Martinez je u porazu od Villarreala (1:0) zamijenjen na poluvremenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Meč sa Villarrealom je bio i više nego jasan. Znali smo da su oni sjajan tim i da će nijanse odlučivati o pobjedniku", istakao je na kraju trener Atletica. 

Inače, Atletico Madrid poslije šest odigranih utakmica zauzima petu poziciju u španskom prvenstvu sa 12 osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.