Simeone: Učili su me da se porodica voli do smrti

Brani Griezmanna

Simeone: Učili su me da se porodica voli do smrti

E. Škorić

Trener Atletico Madrida Diego Simeone nezadovoljan je činjenicom da su navijači već otpisali Antoinea Griezmanna.

Atletico je u madridskom derbiju remizirao s Realom (0:0), a navijači Atletica su u jednom trenutku zviždali francuskom napadaču, koji opet nije uspio zabiti gol, te je sve glasina priča o njegovom odlasku.

"Učili su me da se porodica treba  voljeti do smrti, a Griezmann je član ove porodice. Igrali smo protiv najboljeg tima na svijetu, koji igra dobro s loptom i mogli smo lako i da izgubimo", komentarisao je Simeone.

"Kolektivno smo dobro izgledali, no možda je malo nedostajalo brže tranzicije iz odbrane u napad. Da je Correa zabio u trećoj minuti onu šansu, sve bi bilo drugačije. Imali smo kasnije šansu preko Gameira, ali i Real je bio opasan", dodao je Argentinac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon 12 kola Real i Atletico imaju po 24 boda, dok je Barca lider sa 34 boda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi