Skandal u Bayernu: Ako si faca dođi i reci mi to u lice

Boateng odgovorio Rummeniggeu

Skandal u Bayernu: Ako si faca dođi i reci mi to u lice

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna sredinom sedmice doživjeli su iznenađujući poraz protiv Rostova (3:2) u meču grupne faze Lige prvaka.

Bavarci su na gostovanju protiv Rostova poraženi sa 3:2, a ovaj poraz teško je pao direktoru kuba Karlu-Heinzu Rummeniggeu. On je nakon ove utakmice žestoko kritikovao Boatenga zbog loše utakmice, te mu je poručio da se mora malo spustiti na zemlju.

Odbrambeni igrač Bayerna nakon meča Bundeslige protiv Bayera uputio je odgovor Rummeniggeu koji je već izazvao buru u redovima prvaka Njemačke.

"Iskreno se mogu samo nasmijati na njegovu izjavu. Sljedeći put ako je faca neka dođe i kaže mi to u lice, tada će biti ok", rekao je Boateng.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi