Službeno: Bernardeschi potpisao za Juventus

Sve je gotovo

Službeno: Bernardeschi potpisao za Juventus

E. Čaušević

Sada već bivši fudbaler Fiorentine Federico Bernardeschi danas je zvanično potpisao ugovor s Juventusom.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je jutros doputovao u Torino na ljekarske preglede koje je uspješno prošao, te je zvanično potpisao saradnju s Juventusom. Tako je još jedna saga završena, a ovu vijest potvrdio je aktuelni prvak Italije na svojoj zvaničnoj stranici.

Bernardeschi je, navodno, sa Starom damom potpisao saradnju na pet godina, a godišnje bi u klubu iz Torina trebao zarađivati oko četiri miliona eura. Iako se Bernardeschi prije nekoliko sedmica povezivao sa prelaskom u Inter na kraju je stigla ponuda Juventusa koju ovaj fudbaler nije mogao odbiti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi