Sneijder se predomislio: Ništa od Milana, ide u MLS

Upalile su prijetnje navijača Intera

Sneijder se predomislio: Ništa od Milana, ide u MLS

E. Čaušević

Holandski fudbaler Wesley Sneijder našao se u centru pažnje jer su se pojavile špekulacije da će karijeru nastaviti u dresu Milana.

Poznato je da je Sneijder nekoliko sezona s dosta uspjeha nosio dres Intera s kojim je postao prvak Evrope, ali je na ljeto 2012. godine odlučio da karijeru nastavi u Galatasarayju. Međutim, dosta prašine jučer su digle priče da će se Holanđanin vratiti u Seriju A, ali u dres gradskog rivala Milana.

Navijači Intera su poručili da bi to bila velika izdaja Sneijdera, te da će mu priuštiti paklen doček ukoliko to uradi. Prema svemu sudeći izgleda da se holandski fudbaler predomislio, te da je u razmatranje uzeo ponude koje ima iz Sjedinjenih Američkih Država.

Kako pišu italijanski mediji Sneijder će najvjerovatnije karijeru nastaviti u američkoj MLS-u, a ima ponude Los Angeles FC, LA Galaxyja i Montreal Impacta. No, navodno je najbliži da zaigra u dresu Galaxyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi