Spahić igra večeras protiv Deportiva

Zaliječio povredu

Spahić igra večeras protiv Deportiva

E. Škorić

Kapiten bh. nogometne reprezentacije Emir Spahić zaliječio je povredu i večeras bi, prema najavama, trebao zaigrati od početka.

Spahić je imao problema s fibulom, te je propustio trening u utorak, ali sada je potpuno spreman. 

 

Tako će naš kapiten započeti večerašnju utakmicu potiv Deportiva na otvaranju 24. kola španske Primere. Andalužani, inače, dočekuju posljednjeplasirani sastav lige.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Drugi bh. reprezentativac Mirolav Stevanović i večeras bi trebao biti na klupi, a trener Unai Emery mogao bi se odlučiti za sljedeću jedanaestorku: Beto, Koke, Fazio, Spahić, Navarro, Madruo, Medel, Kondogbia, Navas, Negredo i Reyes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.