Srbijanska policija pronašla dron, uhapšeno jedno lice

Prema pisanju Kurira

Srbijanska policija pronašla dron, uhapšeno jedno lice

Srbijanska policija pronašla je dron (kvadrokopter) koji je nosio spornu zastavu "Velike Albanije" koja je bila glavni pokretač nereda i prekida utakmice 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Albanije na stadionu JNA u Beogradu.

Dron je, prema pisanju Kurira, pronađen u Pančevu, a osoba kod koje je pronađena ova letjelica privedena je u policiju. te se trenutno nalazi na saslušanju kod istražnih organa.

Istražni organi će svakako ispitati kako se sve odigralo, jer kao što je rekao predsjednik UEFA Michael Platini, letjelica je vrlo lako mogla nositi ekploziv ili neku drugu opasnu materiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.