Šta će navijači Reala reći na fotografiju Gutija?

Legenda Reala u dresu Barce

Šta će navijači Reala reći na fotografiju Gutija?

Teme:

Legendarni vezni fudbaler Real Madrida, Guti, važi i danas za jednog od miljenika navijača ovog kluba.

Guti se i danas svakodnevno oglašava nakon dobrog ili lošeg rezultata Kraljevskog tima, a često stane u odbranu svojih nekadašnjih saigrača pa odgovori navijačima ili igračima protivničkih timova.

Ipak, vidjet ćemo kakav će odnos imati prema njemu navijači Reala kada vide fotografiju iz Gutijeve mladosti. Iako je Guti poznat kao čovjek koji mrzi Barcelonu, čini se da je to samo paravan, a fotografija u dresu Katalonaca ga je otkrila.

Istina, fotografija je napravljena dok je Guti bio veoma mlad i dok je Barcelona igrala vjerovatno najljepši fudbal i svi su ih voljeli, ali navijači Reala će mu ipak teško oprostiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi