Stockholm - Grad u kojem svako želi da živi

Njegova ljepota oduzima dah

Stockholm - Grad u kojem svako želi da živi

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbaleri Željezničara sutra igraju revanš utakmicu drugog pretkola Evropske lige protiv AIK-a.

Plavi će sutra na Friends Areni u Stockholmu odmjeriti snage protiv AIK-a na stadionu koji zaista oduzima dah. Međutim, ono što smo vidjeli da ulicama glavnog grada Švedske je još impresivnije. Vjerovatno jedna od najuređenijih zemalja na svijetu pruža sve ono što čovjeku treba za život.

Ulice Stockholma su nevjerovatno lijepe, a svaki novi kvart nudi nešto novo. Grad koji ima oko dva miliona stanovnika je prevelik da se obiđe u jednom danu, ali smo se potrudili da vidimo barem dio i moramo priznati da smo oduševljeni.

Fotoreporter SportSport.ba svojim objektivom odlučio je "uhvatiti" nekoliko detalja Stockholma, no kao što smo napisali to je samo jedan mali dio koji ovaj glavni grad Švedske nudi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi