Stojković kandidat za trenera Beckhamovog Miamija

Preporučio ga Wenger

Stojković kandidat za trenera Beckhamovog Miamija

Dragan Stojković Piksi glavni je kandidat za trenera Miami Fusiona koji će se od naredne sezone takmičiti u američkom MLS-u. 

Inače, radi se o klubu na čijem čelu je David Beckham, a priča oko preuzimanja trenerske pozicije 'zakuhala' se poslije susreta Stojkovića i Beckhama na utakmici između PSG-a i Chelseaja. 

Legendarni engleski fudbaler užurbano radi na sastavljanju momčadi, pa se tako među najzvučnijim imenima spominje Juan Roman Riquelme.

Kada je u pitanju trenerska pozicija, Stojkovića je Beckhamu predložio Wenger koji je s obojicom u odličnim odnosima. Posljednji angažman popularni Piksi imao je u japanskoj Nagoyi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.