Stolica srama za zvijezdu Juventusa

Bonucci tužno gledao meč

Stolica srama za zvijezdu Juventusa

M. Šljivak

Leonardo Bonucci sinoć zbog kazne nije nastupio u meču Lige prvaka između Porta i Juventusa.

Štoper Stare dame je kažnjen zbog sukoba s trenerom Maxom Allegrijem, pa je odlučeno da on s tribina posmatra prvi meč osmine finala.

I izgledalo je dosta loše po njega. Sjedio je na običnoj stolici bez naslonjača, dok su se Juventusovi direktori leškarili na foteljama u loži stadiona Dragao.

Nije ni Bonucciju bilo svejedno. To je bilo jasno vidljivo na njegovom licu. Izgledao je dosta tužno i usamljeno,  a sve zbrka i suspenzija je nastala zbog nekoliko žestokih riječi u meču sa Palermom.

Bonucci nije bio zadovoljan jer ga Allegri nije zamijenio u ovom meču.

"Umukni kurč...! Odjebi i igraj", vikao je Allegri na svog štopera, koji mu nije ostao dužan nakon meča.

"Idi kvragu", glasila je poruka Bonuccija upućena Allegriju.

Ranije je trener Juventusa imao sukobe sa Paulom Dybalom i Stephanom Lichtsteinerom, ali je za sada najveću kaznu dobio Bonucci.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi