Sturridge: Gerrard će se brzo vratiti u Liverpool

Sturridge: Gerrard će se brzo vratiti u Liverpool

A. Beganović

Engleski reprezentativni napadač Daniel Sturridge uvjeren je da će legendarni Steven Gerrard u bliskoj budućnosti s klupe predvoditi Liverpool.

Sjajni napadač Redsa razočaran je što će Gerrad na kraju sezone napustiti Liverpool, no u isto vrijeme je uvjeren i da će se veoma brzo vratiti.

"Razočaran sam što odlazi, no mislim da će se veoma brzo vratiti u klub, te da će jednog dana biti menadžer. Riječima ne mogu upisati ono što je on učinio za Liverpool i engleski fudbal. On je i dalje moj uzor i siguran sam da će svima u ekipi nedostajati. Mnogo mi je pomogao i zahvaljujući njemu sam postao bolji fudbaler i bolja osoba", izjavio je Sturridge.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.