Suarez: Do sada smo trebali imati 60 ili 70 igrača u ekipi

Dosadile mu transfer špekulacije

Suarez: Do sada smo trebali imati 60 ili 70 igrača u ekipi

Fudbaler Barcelone Denis Suarez rekao je da će svaki igrač koji dođe tokom januarskog prelaznog roka biti dobro primljen u svlačionici, a također je poručio da je miran kada je u pitanju budućnost prve zvijezde tima, Lea Messija. 

Kao što smo to i navikli, tokom svakog prelaznog roka pojave se desetine špekulacija o novim pojačanjima Barcelone, a na kraju samo dva ili tri od tih igrača zaista obuku dres ovog katalonskog kluba.

Takve stvari očigledno su dosadile i fudbalerima Barce, a Denis Suarez je izjavio da se u klubu do sada trebalo naći 60 ili 70 igrača. 

"Otkad sam ja došao u klub, bilo je zaista dosta špekulacija o potencijalnim pojačanjima. Da je svaki igrač koji se povezivao s nama zaista došao u klub, do sada bi imali oko 60 ili 70 igrača u ekipi. Ko god da dođe u januarskom prelaznom roku bit će lijepo dočekan u svlačionici", rekao je Suarez za Marcu pa se osvrnuo i na budućnost Lea Messija:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Postoji određena doza smirenosti u svlačionici jer uopšte ne govorimo o tome. Leo je ovdje čitav život i Barcelona je pravi klub za njega. Nadamo se da će ostati s nama i da ćemo uživati u njegovim igrama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti