Suarez: Uhapsili su me kad sam prvi put bio u Barceloni

Detalji iz prošlosti

Suarez: Uhapsili su me kad sam prvi put bio u Barceloni

Urugvajski El Canal 10 objavio je reportažu o fudbaleru Luisu Suarezu i njegovom privatnom životu.

Napadač katalonskog tima u mladosti je bio primoran prati auta s djedom kako bi zaradio nešto novca, a od zarađenog novca kupio je kartu za Barcelonu gdje je odmah bio uhapšen od strane policije.  

"Nikad nisam propustio obrok, ali u kući nam je uvijek nešto nedostajalo. Nismo bili bogati. Prao sam aute s djedom kako bih zaradio nešto novca za život", rekao je Luis Suarez, a potom se osvrnuo na svoj prvi dolazak u Barcelonu.

"Nisam imao novca za bilo što drugo osim karte za avion. Djevojka je trebala doći po mene u zračnu luku, ali je kasnila. Ja sam bio u bijeloj majici i bez novca. Počela mi je curiti krv iz nosa. Valjda sam bio sumnjiv ljudima i policija je došla po mene i uhapsila me. Pustili su me nakon dva sata kad je djevojka došla po mene", dodao je Urugvajac. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Suarez se prisjetio da je u mladosti bio dječak buntovničkog duha. 

"Nisam se baš lijepo ponašao u školi. Bio sam hiperaktivan. Nikako nisam mogao sjediti na miru", rekao je Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.