Šunjić pred transferom u Palermo?

Otpisan u Stuttgartu

Šunjić pred transferom u Palermo?

Toni Šunjić nije našao svoje mjesto u avionu Stuttgarta koji se zaputio na pripreme u Portugal. 

Stuttgart je na društvenoj mreži Twitter saopštio da 28-godišnji Šunjić neće putovati sa ostalim saigračima zbog navodne promjene kluba, a kako stvari stoje, njegova naredna destinacija u karijeri će biti Italija.

Njemački mediji su danas plasirali informaciju da je Šunjić u pregovorima sa Palermom i navodno je dogovor između dvije strane vrlo blizu, a ukoliko se transfer realizuje, kolonija bh. fudbalera u Seriji A će biti dodatno povećana. 

Šunjić je prije dolaska u Stuttgart igrao u Rusiji za Kuban iz Krasnodara. Još je bio član Zorye, Kortrijka i Zrinjskog u kojem je započeo profesionalnu karijeru. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada je u pitanju Palermo, tim sa Sicilije u elitnom italijanskom rangu zauzima 18. poziciju i do kraja sezone će voditi grčevitu borbu za opstanak zajedno sa Crotoneom, Pescarom, Empolijem...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti