Supruga Carla Ancelottija: Sramota je šta su nam uradili!

Mariann Barrena o meču u Madridu

Supruga Carla Ancelottija: Sramota je šta su nam uradili!

M. Šljivak

Strasti oko kontroverzne utakmice između Real Madrida i Bayerna se ne stišavaju.

Kraljevi su zahvaljujući sudiji Viktoru Kassaiju uspjeli da slome otpor Bayerna u uzvratu i da pobijede s 4:2 nakon produžetaka.

Međutim, suđenje koje je imao bavarski klub od strane Kassaija je blago rečeno sramotno. Prvo je Mađar isključio Artura Vidala, a zatim je priznao i dva gola Ronalda iz ofsajd pozicija.

Svi u Minhenu za poraz krive sudiju. Smatraju da su pokradeni, a na društvenim mrežama se oglasila supruga trenera Bavaraca Carla Ancelottija, Mariann Barrena.

On smatra da je suđenje bilo sramotno i da se pod hitno mora uvesti video tehnologija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kao i uvijek, biću realna i govoriću istinu. Suđenje na utakmici je bilo sramotno. Ovo se ne bi smjelo dešavati na ovom nivou takmičenja i kvariti ovu lijepu igru. Zaslužili smo mnogo više u ovom meču. Vrijeme je da se uvede video tehnologija, a ova utakmica da ode u historiju kao primjer šta se ne bi smjelo više događati", napisala je supruga Carla Ancelottija.

Ipak, sada je sve prošlost. Real je ostao u šansi da brani trofej Lige prvaka, a Bayern će šansu za novi trofej morati čekati do naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi