Szczesny: Džeko sa svojih 20 golova po sezoni donosi titulu

Oduševljen dolaskom bh. napadača

Szczesny: Džeko sa svojih 20 golova po sezoni donosi titulu

Roma je u ovom prijelaznom roku na posudbu iz Arsenala dovela i poljskog golmana Wojciecha Szczesnyja. 

Szczesnyju ne nedostaje samopouzdanja uoči početka sezone u Seriji A, a tokom razgovora za italijanske medije istakao je kako Roma može osvojiti naslov.

"Igramo sve bolje, tim ima pravi karakter i siguran sam da će se sve posložiti kako treba", rekao je Szczesny i potom se dotakao napadača bh. reprezentacije Edina Džeke. 

"Zašto ne bismo osvojili Scudetto? Pogotovo sada kada nam je došao Edin Džeko. Njegovih 20 golova po sezoni rješava nam pitanje napadača. On je veliki igrač koji nam može donijeti naslov", zaključio je poljski golman. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tim iz Rima sa velikim ambicijama ulazi u narednu sezonu, što se može zaključiti i na osnovu riječi sportskog direktora Waltera Sabatinija. 

"Džeko je veliki napadač, ali otkrit ću vam kako je pred nama još jedan transfer, možda i najveći u klupskoj historiji", rekao je Sabatini. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.