Theo: Real Madrid je bio najbolja opcija za mene

Novi igrač Real Madrida

Theo: Real Madrid je bio najbolja opcija za mene

E. Ganibegović

Novi igrač Real Madrida Theo Hernandez je otkrio da je odbio mnoge druge timove prije nego što je postao novi član kraljveskog kluba.

Ovaj 19-godišnjak je stigao u Real Madrid ovog ljeta iz Altetico Madrida, međutim on se povezivao i sa drugim klubovima među kojima je bila i Barcelona.

"Razgovarao sam sa agentom o brojnim opcijama, ali Madrid je bila najbolja", rekao je Theo na press konferenciji, pa zatim istakao:

"Ovdje mogu dosta napredovati, jer sam okružen najbojim igračima na svijetu, pa tako mogu doći do najvećeg nivoa."

"Nije bilo pritiska i nije bilo teško reći da Madridu. Želio sam da budem ovdje jer se radi o najboljem klubu na svijetu."

"Marcelo? On je najbolji bek na svijetu. Moram mnogo raditi i učiti od njega kako bih bio još bolji."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"On je najbolji igrač od kojeg se može učiti i ja ću dati sve od sebe da dobijem priliku na nekim utakmicama. Posebno ću pratiti šta on radi na terenu."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti