Torres: Dao bih život da osvojim titulu sa Atleticom
Foto: EPA

Ponovo mu pripao dres sa brojem devet

Torres: Dao bih život da osvojim titulu sa Atleticom

Napadač Atletico Madrida Fernando Torres istakao je kako mu je životni san osvojiti titulu prvaka Španije sa svojim klubom.

"Želim da osvajam titule. Nikada nisam osvojio ligu, a bilo bi sjajno kada bi to uspio sa Atleticom. Uvijek morate imati nešto čemu težite, a ja težim ka trofeju i dao bih život da postanem prvak Španije sa Atleticom", rekao je Torres, koji je potom prokomentarisao činjenicu da će nakon odlaska Mandžukića na dresu ponovo nositi 'devetku':

"Sretan sam što ću ponovo nositi broj sa kojim sam odrastao u ovom klubu. Zahvalan sam što mi je ponovo pripala devetka".

Torres trenutno ne razmišlja o odlasku iz Atletica, a smatra da je pred njim barem još nekoliko sezona igranja na visokom nivou.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mislim da sam spreman i da pred sobom imam nekoliko odličnih godina. Želim da budem ovdje u Madridu, i ni o čemu drugom ne razmišljam", zaključio je El Nino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.