Tošić ostaje u CSKA

Poručili čelnici kluba

Tošić ostaje u CSKA

D. Vejo

Još uvijek se lome koplja oko ostanka srbijanskog fudbalera Zorana Tošića u moskovskom CSKA.

Ugovor ovom krilnom napadaču sa ruskim timom ističe na ljeto, pa će s toga Rusi morati da požure jer ponuda je iz dana u dan sve više.

"Još uvijek smo u procesu pregovaranja. Ostalo je još mnogo vremena, ali smo bez brige. Tošić će produžiti ugovor sa klubom. Razlog zbog kojeg čekamo jesu faktori koji utiču sa strane, ali i to ćemo brzo završiti", naglasio je direktor CSKA, Roman Babaev.

Navodno, Armejci su srbijanskom fudbaleri ponudili novi ugovor vrijedan 1,5 miliona eura na godišnjem nivou, dok on prema nezvaničnim informacijama traži mnogo više.

Podsjetimo, za njegove usluge su zainteresovani turski Galatasaray i Trabzon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi