Tottenhem neće više na Wembley

Igrači ne žele da igraju

Tottenhem neće više na Wembley

M. Šljivak

Ekipa Tottenhama je porazom od Monaca (2:1) ispala iz Lige prvaka.

Londonski tim će u posljednjem kolu grupne faze ovog takmičenje igrati na Wembleyju protiv moskovskog CSKA, a u ovom susretu će im biti potreban bod za plasman u Evropsku ligu.

Ako u tome uspiju, rukovodstvo kluba će od Evropske fudbalske federacije (UEFA) zatražiti da utakmice ovog takmičenja igra na svom White Hart Laneu.

Na ovaj potez su se u timu iz Londona odlučili jer su se igrači žalili na igranje na nacionalnom stadionu, koji im očigledno ne donosi sreću i gdje su izgubili obje utakmice dosadašnjeg dijela Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi