Totti: Nije sve u novcu

Demantovao italijanske medije

Totti: Nije sve u novcu

E. Čaušević

Fudbaler Rome, Francesco Totti, demantovao je navode medija da nije uspio dogovoriti novi ugovor s rimskom ekipom jer je tražio previše novca.

U italijanskim medijima danas se pojavila informacija da Roma nije pristala produžiti ugovor kapitenu Tottiju jer je on tražio previše novca. Ipak, brzo je stigao demant od igrača Vučice.

"Pročitao sam danas vijest da nisam produžio ugovor jer sam tražio previše novca. Ništa od toga nije tačno. Čak s čelnicima kluba nisam ni pričao o novom ugovoru. Nije sve u novcu", rekao je Totti.

Tottijev ugovor s Romom ističe na kraju ove sezone, te još uvijek nije poznato da li će dobiti novi ugovor od Vučice. Ipak, Totti je najavio da još uvijek nema namjeru da ide u penziju, pa je moguće da karijeru nastavi u MLS-u.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma večeras igra u gostima protiv Genoe u okviru 36. kola italijanske Serije A. Utakmica počinje u 19 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi