U Juventusu ne znaju kako se piše prezime novog golmana

Fotografija postala hit na društvenim mrežama

U Juventusu ne znaju kako se piše prezime novog golmana

E. Čaušević

Poljski golman Wojciech Szczesny prije nekoliko dana zvanično je potpisao ugovor s Juventusom.

Szczesny je prethodne dvije godine branio na posudbi u Romi, ali se ovog ljeta vratio u Arsenal. Poljak je imao ponudu Rome koja je željela otkupiti njegov ugovor od londonskog kluba, ali je Szczesny odlučio da ne želi svoju karijeru nastaviti na Olimpicu.

Poljski golman je ubrzo nakon toga dobio ponudu Juventusa koju jednostavno nije mogao odbiti. Iako je jasno da je Gianluigi Buffon broj jedan u Juventusu jasno je da je Szczesny odlučio "žrtvovati" ovu sezonu na klupi jer će legendarni Gigi vjerovatno narednog ljeta u penziju.

Szczesny se priključio pripremama svoje nove ekipe, a u Staroj dami izabrao je dres sa brojem 23. Međutim, čini se da u Juventusu još uvijek ne znaju kako se pravilno piše njegovo prezime, jer na dresu novog golmana Stare dame piše "Szczesney".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti