Ukoliko Enrique ode, Barcelona ima zamjenu

Tvrde mediji u Španiji

Ukoliko Enrique ode, Barcelona ima zamjenu

Luis Enrique i Barcelona još uvijek nisu postigli sporazum o produženju saradnje. 

Iako je želja katalonskog kluba da Enrique još neko vrijeme ostane na Nou Campu, španski mediji razmatraju opcije šta dalje u slučaju da između dvije strane u skorije vrijeme ne bude postignut dogovor. 

Čelnici Barcelone gledaju sada ko će zamijeniti Enriquea, u slučaju da odluči napustiti klub, a prema određenim informacijama iz pojedinih španskih medija glavna želja je sadašnji Sevillin trener Jorge Sampaoli. 

Donedavni selektor čileanske reprezentacije je za kratko vrijeme postao hit Primere sa Sevillom. Pod njegovim vodstvom tim iz Andaluzije igra odličan fudbal i konstantno je u potjeri za Real Madridom i Barcelonom. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koliko u ovim špekulacijama ima istine pokazat će vrijeme, ali bi sigurno za Sanpaolija preuzimanje Barcelone predstavljalo veliki korak u karijeri. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi