Upitan prenos utakmice Zeta - Željo za gledaoce u BiH

Revanš u Podgorici

Upitan prenos utakmice Zeta - Željo za gledaoce u BiH

Željezničar će u četvrtak gostovati Zeti u Podgorici u sklopu revanš utakmice 1. pretkola Evropske lige.

Ovaj meč sa Gradskog stadiona u Podgorici će najvjerovatnije prenositi Radio televizija Crne Gore (RTCG), koja svoj signal u Bosni i Hercegovini emituje putem posebnog kanala RTCG SAT.

S obzirom da RTCG SAT ima svoju posebnu programsku šemu, još uvijek nije poznato da li će meč Zete i Željezničara biti uvršten u program pa je još uvijek upitno hoće li gledaoci u Bosni i Hercegovini moći uživo pratiti prenos utakmice.

Postoji opcija da direktan prenos otkupi i neka bh. TV kuća, a o tome će više informacija biti poznato u narednih nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Željezničar će na revanšu braniti minimalnu stečenu prednost (1:0) iz prvog susreta na Grbavici, kada je strijelac jedinog pogotka bio Ivan Lendrić u 48. minuti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti