Pred historijski meč sa Borussijom M'gladbach

Uščuplić: Možemo nešto napraviti, ovo je praznik fudbala

Fudbalere Sarajeva u četvrtak očekuje historijska utakmica, a u borbi za grupnu fazu Europa lige bordo tim će sutra na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović- Hase" ugostiti veliko ime njemačkog fudbala - Borussiju M'gladbach.

"Ekipa je maksimalno motivirana i spremna za utakmicu sa Borussijom M'gladbach. Svi igrači su spremni i sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret. Mislim da je ovoj jedan praznik fudbala i ovom prilikom pozivam sve navijače Sarajeva da dođu na Koševo", rekao je šef stručnog štaba Sarajeva Dženan Uščuplić, te dodao:

"Mislim iskreno da možemo nešto napraviti. Koliko je to nešto, to ćemo vidjeti sutra," kaže Uščuplić i dodaje: 

"Nismo postigli mnogo golova na Koševu, ali postižemo na strani. Bitno je da ekipa funkcioniše na jedan način na koji ja želim. Imamo posjed lopte i pravimo mnogo šansi, a pogodak je relativna stvar. Trebamo samo biti uporni i golovi će doći," rekao je Uščuplić. 

Utakmica na najvećem bh. stadionu počinje u 20:45, a skoro da su sve ulaznice za ovaj susre rasprodane.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti