Valencia ostala bez trenera: Santo napustio Šišmiše

Niz loših rezultata ga natjerao na odlazak

Valencia ostala bez trenera: Santo napustio Šišmiše

Ekipa Valencije u novoj sezoni igra ispod svih očekivanja, a jedan od glavnih krivaca za to je trener Nuno Espirito Santo.

Španski stručnjak na klupi Šišmiša nije postigao željene rezultate, pa se nakon sinoćnjeg poraza od Seville odlučio povući.

"Razgovarao sam sa predsjednikom i donio sam odluku da napustim Valenciju. Bila mi je čast trenirati ovaj klub, kojem želim sve najbolje u budućnosti", rekao je Santo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valencia se nakon 13 kola nalazi na lošem devetom mjestu, a sve su prilike da će nakon sljedećeg kola potonuti još dublje, budući da će na Mestalli gostovati Barcelona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti