Van der Vaart: Karijeru ću možda završiti u Cadizu

Holandski fudbaler

Van der Vaart: Karijeru ću možda završiti u Cadizu

Trener njemačkog HSV-a u narednoj sezoni neće računati na usluge Rafaela Van der Vaarta. 

Holandski fudbaler više nije na visokom nivou i blijede rezultate svog HSV-a posmatra gledajući sa klupe za rezervne igrače. Unatoč tome, vjeruje da bi se mogao vratiti u nacionalni tim. 

"Razumljivo da trenutno nisam u reprezentaciji jer sjedim na klupi u HSV-u. Nisam reprezentativac San Marina, ali i dalje sanjam da opet zaigram", kazao je Van der Vaart, koji ne isključuje mogućnost da u narednom periodu obuče dres nekog niželigaša.

"Mogao bih karijeru završiti za četiri godine, u Telstaru ili možda u Cadizu. Nemam problema s tim", riječi su Van der Vaarta. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjećanja radi, ovaj 32-godišnji fudbaler tokom karijere nastupao je još za Ajax, Real Madrid i Tottenham. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti