Velikani u utrci za Casillasom

Seli se u Francusku?

Velikani u utrci za Casillasom

O. Lekić

Iker Casillas se pod pritiskom na Bernabeu, preselio u Porto, a sada je u prilici da ponovo promjeni sredinu.

Legendarni golman Kraljeva se nalazi u nezavidnoj poziciji, jer dva francuska velikana su u utrci za njegovim uslugama.

PSG je spreman izdvojiti ogromne novce da Casillasa dovede u svoje redove, jer Parižani sada žele da sklope momčad i konačno dođu do toliko željenog finala Lige Prvaka, a i sam Iker je nedavno izjavio da PSG zaslužuje igrati u finalu ovog prestižnog takmičenja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Međutim, postoji još jedan klub sa ''viškom'' novca, a riječ je o Marseilleu, koji bi u odnosu na Parižane mogao lakše doći do Ikerovih usluga. Naime, sportski direktor Marseillea je Andoni Zubizareta, koji je dugogodišnji prijatelj španskog golmana, i pokušat će iskoristi prijateljstvo da ga dovede u svoje redove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi