Verratti bira između dva velikana
Foto: EPA

Inter i Juventus šalju ponude

Verratti bira između dva velikana

M. Šljivak

Italijanski veznjak Marco Verratti napustiće PSG na kraju ove sezone.

Kako navodi Corriere dello Sport, sjajni 24-godišnji veznjak je na izlaznim vratima Parka prinčeva i gotovo je sigurno da će ga PSG prodati u ljetno ove godine.

Verrattijeva nova destinacija biće Italija. Dva velikana fudbala u ovoj zemlji Inter i Juventus spremili su ponude za ovog veznjaka i čine sve kako bi osigurali njegov potpis.

Verratti je član PSG-a postao 2012. godine. Iako je i tada imao ponude italijanskih velikana, odlučio se za Pariz, gdje je u dresu PSG-a osvojio sve trofeje u Francuskoj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Skupio je ukupno 180 nastupa za aktuelnog prvaka ove zemlje, no čini se kako je boravku u glavnom gradu Francuske došao kraj i on će se vratiti u Italiju.

Ovaj fudbaler je pored PSG-a nosio još dres ekipe Pescare.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi