Wanda: Istina je, Icardi je odbio ponude iz Kine

Želi da ostane u Interu

Wanda: Istina je, Icardi je odbio ponude iz Kine

E. Čaušević

Napadač Intera, Mauro Icardi, ove sezone doživio je mnogo toga na Meazzi, ali je na kraju odlučio da produži ugovor s ovim klubom.

Icardi je prije nekoliko mjeseci bio u žestokoj svađi s navijačima Intera koji su tražili da preda svoju kapitensku traku i napusti klub. Ipak, argentinac je uspio da smiri strasti, a na kraju je produžio ugovor sa Interom.

Italijanski mediji prije nekoliko dana objavili su da je Inter dobio nevjerovatnu ponudu za Icardija iz Kine, ali da je ona odbijena nakon konsultacija s ovim igračem. To je potvrdila njegova supruga Wanda koja je također njegov agent.

"Mogu potvrditi da je odbio ponudu iz Kine. Postoji mnogo klubova iz te zemlje koji ga žele dovesti. Ipak, on je nedavno potpisao novi ugovor s Interom i presretan je zbog toga. Inter se uvijek trudio maksimalno da ga zadrži, baš kao što se on trudi da ostane kapiten ekipe", rekla je Wanda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Icardi je nedavno produžio svoj ugovor s Interom prema kojem je sada njegova otkupna klauzula 110 miliona eura. Jedan tim iz Kine bio je spreman da aktivira otkupnu klauzulu, ali je Icardi odbio tu ponudu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi