Wenger: Znali smo da moramo pobijediti
Foto: EPA

Wenger: Znali smo da moramo pobijediti

E. Škorić

Arsenal je danas u okviru 35. kola engleskog Premiershipa gostovao Hull Cityju i na kraju ostvario ubjedljivu pobjedu.

Topnici su bili pod pritiskom jer se bore za plasman u Ligu prvaka s Evertonom i jednostavno nisu imali pravo na kiks na ovom gostovanju.

"Znali smo da moramo pobijediti. Mislim da smo bili opasni u napadu, igralo se uglavnom na njihovoj polovini i to smo uspjeli da iskoristimo", kazao je menadžer Arsenala Arsene Wenger, pohvalivši Mesuta Oezila  i Aarona Ramseyja.

"Njih dvojica nam daju dodatni kvalitet u posljednjoj trećini terena i oni su razlog zašto izgledamo opasnije. Nogomet zavisi od kvaliteta igrača i to je moglo da se vidi u ovom susretu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.