Kapiten Velsa najavio utakmicu sa BiH

Williams: Nećemo se fokusirati samo na Džeku

D. Kurbegović

Večeras se na press konferenciji povodom predstojeće utakmice prisutnim obratio i Ashley Williams, kapiten reprezentacije Velsa.

Defanzivac Swanseaja smatra da su iza njega i njegovih saigrača sjajne kvalifikacije, koje bi bilo lijepo trijumfalno okončati već sutra u Zenici.

"Znamo da će Bosna i Hercegovina imati veliku podršku navijača. Već nam je poznato da je uvijek teško igrati u Zenici i da je ovo 'vruć teren'. Bez obzira na to, nećemo se predati", rekao je Williams, koji se potom osvrnuo na Edina Džeku:

"Bez obzira na to bude li igrao ili ne, naša pažnja neće biti usmjerena samo na njega. Ne smijemo se u potpunosti fokusirati na Džeku jer Bosna i Hercegovina ima još opasnih fudbalera. O Džeki imam visoko mišljenje, riječ je o fantastičnom napadaču".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Iza nas su sjajne kvalifikacije, veoma sam zadovoljan ali moramo izdržati i posljednje dvije utakmice. Želimo se radovati plasmanu na Evropsko prvenstvo", rekao je za kraj Williams.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.