Wisla u strahu: Povrijedio se Semir Štilić

Štilić povrijedio stopalo

Wisla u strahu: Povrijedio se Semir Štilić

Bosanskohercegovački internacionalac Semir Štilić u jučerašnjem meču protiv Leczne (2:0) zadobio je povredu, zbog koje je morao biti zamijenjen već nakon prvog poluvremena.

Trener Wisle, Francsizek Smuda, u razgovoru za poljske medije istakao je da je riječ o povredi stopala, koja ga mnogo zabrinjava.

"Semir je morao otići u bolnicu sa svojim ljekarom da vidi da li je stopalo slomljeno, a ja se iskreno nadam da je riječ o samo blažoj povredi. Mnogo me zabrinjava to što mu je noga otekla i to ne izgleda dobro u ovom trenutku", kaao je Smuda. 

Ukoliko se ispostavi da je riječ o ozbiljnoj povredi, to će biti veliki udarac za tim iz Krakowa, koji već neko vrijeme ne može računati na usluge povrijeđenih Jankowskog, Czekaja, Stjepanovića i Jovanovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.