"Za Pogbu je najbolje da ode u PSG!"

Pogbin menadžer tvrdi

"Za Pogbu je najbolje da ode u PSG!"

Menadžer Juventusovog Paula Pogbe Mino Raiola izjavio je kako je najbolji izbor za njegovog klijenta povratak u domovinu, i to u PSG.

"Vjerujte mi, PSG ne bi bio korak unazad za Pogbu. On nije 'preveliko ime' za Ligue 1, kao što se to piše. Svi veliki timovi Evrope su u opticaju", rekao e Raiola i dodao:

"Svi misle da će Pogba na kraju sezone napustiti Juventus, ali se o tome još ne zna mnogo toga. Sve će zavisiti od Juventusa i o igrača, ali nije isključeno da će otići".

Ako za nekog igrača ne manjka interesa, onda je to za mladog Pogbu, kojeg na radaru imaju Real, Manchester City, PSG ali i još neki top klubovi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti