Zagrebu pobjeda protiv Lokomotive
Foto: Lokomotiva

Novi/stari prvoligaš slavio

Zagrebu pobjeda protiv Lokomotive

Fudbaleri Zagreba na svom terenu slavili su protiv Lokomotive rezultatom 2:0, i tako upisali prve bodove u elitnom rangu takmičenja nakon povratka iz druge lige.

Utakmica je bila čvrsta i sve je mirisalo na nerješen rezultat, sve do 80. minute kada je Stepčić doveo domaće u prednost. Utakmica je riješena samo dvije minute kasnije kada je Šulc pogodio za konačnih 2:0.

I Zagreb i Lokomotiva nakon tri odigrana kola imaju po dva poraza i jednu pobjedu. U sljedećem kolu Lokomotiva dočekuje posrnuli Hajduk, dok Zagreb ide u goste Zadru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.