Zaria doživjela pravi debakl nakon izbacivanja Sarajeva

Sheriff i više nego siguran

Zaria doživjela pravi debakl nakon izbacivanja Sarajeva

Zaria Balti, koja je šokirala Sarajevo u 1. pretkolu Evropske lige, danas je doživjela debakl na otvaranju nove sezone u moldavskoj prvoj ligi.

Zaria je kao gost poražena od Sheriffa iz Tiraspola sa visokih 5:0 i tako na katastrofalan način otvorila novu sezonu u Moldaviji.

Strijelci za aktuelnog prvaka Moldavije bili su Mugosa u 43., Racu u 45., Damascan u 51., Brezovec u 58. i Posmac u 72. minuti.

Podsjetimo, Zaria je izbacila Sarajevo nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca na Koševu, a u 2. pretkolu Evropske lige će igrati protiv kiparskog Apollona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti