Zidane: Naša prednost ne vrijedi ništa

Razočaran nakon poraza

Zidane: Naša prednost ne vrijedi ništa

Ekipa Real Madrida poražena je sinoć na gostovanju kod Valencije sa 2:1 u okviru španske La Lige.

Trener Madriđana Zinedine Zidane bio je razočaran nakon meča. On je poručio da je njegova ekipe sve upropastila u prvoh deset minuta, bez obzira što su ostatak meča odigrali dobro.

Također, rekao je da sada njihova prednost na tabeli La Lige ne vrijedi ništa.

"Istina je da smo izgubili meč u 10 minuta. Igrali smo dobro, imali smo prilike, ali dvije greške su  nas koštale dva pogotka. Imali smo 80 minuta da se vratimo u meč. Postigli smo pogodak, ali propustili smo nekoliko dobrih prilika i to je prava šteta. Sada će biti još teže. Još uvijek smo ispred svih, ali naša prednost ne vrijedi ništa", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Real Madrid je nakon sinoćnjeg meča ostao prvi na tabeli, ali sada imaju samo bod više i meč više od drugoplasirane Barcelone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi