Zlatan dobio ponudu za nastavak karijere
Foto: EPA

Ponuda iz Kine

Zlatan dobio ponudu za nastavak karijere

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović mogao bi karijeru nastaviti u kineskoj Superligi.

Kako navodi francuski Le Parisien, fantastični švedski napadač ima na stolu bogatu ponudu ekipe Shanghai Shenhua, koja se nada da bi na ljeto mogla dovesti Ibrahimovića u svoje redove.

Ovaj tim je jako blizu dovođenja Ezequiella Lavezzija. Argentinac bi u narednim danima trebao put Kine, a na ljeto Shaghai sprema i pravi spektakl dovođenjem jedne od najvećih zvijezda svjetskog fudbala.

Ostaje nam da vidimo hoće li Zlatan prihvatiti bogatu kinesku ponudu ili će se ipak odlučiti za ostanak u Evropi i nova iskušenja u najjačim ligama.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ibrahimović igra sjajno i ove sezone. Iako su mu već 34 godine po protivnike je nezaustavljiv, te je postigao 21 gol u 20 nastupa za PSG u prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi