Zlatanova supruga kvari Mourinhov plan?

Prenose inostrani mediji

Zlatanova supruga kvari Mourinhov plan?

O sudbini Zlatana Ibrahimovića se sve više špekuliše kako se približava kraj sezone u engleskom Premiershipu.

Šveđaninu ugovor sa Manchester Unitedom važi do ljeta, a iako je Jose Mourinho iskazao spremnost da ga zadrži, njegove planove bi prema medijskim natpisima mogla pokvariti Ibrahimovićeva supruga Helena. 

Budući da je veliki interes za dovođenje Ibrahimovića pokazao italijanski Napoli, Helena je navodno svojim prijateljica povjerila da bi voljela osjetiti čari Napulja i da bi bilo idealno da 'čizma' bude njihova sljedeća destinacija. 

Ibrahimovića mnogo cijeni Napolijev predsjednik Aurelio De Laurentis. Ukoliko ne uspije dovesti Ibrahimovića kao igrača, priznao je da mu je spreman u narednim godinama ponuditi posao trenera.

"Imao sam susret sa Ibrom u Los Angelesu prošlog ljeta. Uvidio sam da nije samo veliki igrač, već i veliki čovjek. Opušten je i razmišljam kako bi on bio idealan trener za Napoli za pet ili šest godina", rekao je De Laurentis.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Ibrahimović je na Old Trafford stigao ljetos iz Paris Saint-Germaina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi