"Zuba" Ronaldo izabrao idealan tim

Zanimljiv odabir starog lisca

"Zuba" Ronaldo izabrao idealan tim

D. Vejo
Teme:

Luis Nazario de Lima Ronaldo, Brazilac koji je svojevremeno harao travnatim podlogama, nakon što se penzionisao i dalje je ostao u fudbalu.

Istina, kroz indirektan način kroz hobi i razne organizacije vezane za najvažniju sproednu stvar na svijetu. Do sada, nastupao je sa mnogim imenima, te je da novu notu fudbalskoj sceni, ali i postavio temelje fudbala. Poučen iskustvom do sada, izabraio je svoj idealan tim.

Prema mišljenju Brazilca, čuvar mreže bio bi Gianluigi Buffon.

Zadnju liniji činili bi, veliki Paolo Maldini, Fabio Cannavaro, Cafu i Roberto Carlos.

Sredina terena prema njegovom mišljenju izgleda neobično. Maradona, Messi, Zidan i Pirlo činili bi okosnicu veznog reda.

U napadu, stavio je velikog Pelea i svoju malenkost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi