Zvanično: City se zahvalio četvorici fudbalera

Kreće velika rekonstrukcija

Zvanično: City se zahvalio četvorici fudbalera

Manchester City se danas zahvalio četvorici fudbalera koji od naredne sezone više neće biti stanovnici Etihada.

Riječ je o Gaelu Clichyju, Wilyju Caballeru, Bacaryju Sagni i Jesusu Navasu, koji Manchester City napuštaju kao slobodni igrači.

Pep Guardiola je krenuo u veliku rekonstrukciju tima za narednu sezonu, a ova četvorica su postali prekobrojni i klub im se putem zvanične stranice već zahvalio na svemu i poželio im sve najbolje u karijeri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Clichy je za City odigrao 203 utakmice i član je obje šampionske generacije Građana iz 2012. i 2014. godine, a ukupno je osvojio pet trofeja na Etihadu. Jesus Navas je nastupio na 183 utakmice i osvojio je tri trofeja, dok Bacary Sanga i Willy Caballero imaju po jedan trofej u svojim vitrinama i to Liga Kup u sezoni 2015/2016.

Manchester City je sezonu u Premier ligi završio na trećem mjestu i izborio je plasman u Ligu prvaka, a već se jasno može zaključiti da će tim biti drastično promijenjen nakon razočaravajuće sezone.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi