Zvanično: Marcelo je Realov do 2022. godine
Foto: EPA

Sutra potpis ugovora

Zvanično: Marcelo je Realov do 2022. godine

Real Madrid je putem svoje zvanične web stranice obavijestio javnost da je postignut dogovor sa Marcelom oko produženja saradnje.

Sjajni Brazilac će sa svojim klubom potpisati novi ugovor do 30. juna 2022. godine, a svečanost će biti upriličena sutra na Santiago Bernabeu u 14 sati.

Marcelo je član Real Madrida punih deset i po godina, a u ovaj klub je stigao iz Fluminensea za 6,5 miliona eura.

U protekloj deceniji, 29-godišnji lijevi bek se isprofilisao u jednog od najvažnijih igrača Real Madrida, te postao možda i najbolji fudbaler na svijetu na svojoj poziciji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marcelo je sa Real Madridom osvojio tri Lige prvaka, četiri La Lige i još mnogo trofeja, a koliko ga cijene na Santiago Bernabeu dokaz je i podatak da je prvi zamjenik kapitena Sergija Ramosa. Poređenja radi, Ronaldo je treći.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti