Zvanično: Pepe novi fudbaler Bešiktaša

Portugalac u novom klubu

Zvanično: Pepe novi fudbaler Bešiktaša

Portugalski fudbaler Pepe zvanično je nova akvizicija Bešiktaša.

Turski klub je danas ozvaničio dovođenje i više nego ozbiljnog pojačanja kojeg su na kraju preoteli od Intera i PSG-a u posljednjim trenucima.

Kako prenose turski mediji, Pepe je najvjerovatnije potpisao trogodišnji ugovor sa aktuelnim šampionom Turske i bit će od velike pomoći ovom klubu u narednim sezonama, u to nema sumnje.

Pepe je u Real Madridu proveo deset godina. Odigrao je 334 utakmice, osvojio je 13 trofeja od čega tri Lige prvaka i sigurno će ostati upamćen kao jedan od najlegendarnijih defanzivaca u historiji kluba. Također, mečevi Reala i Barcelone više sigurno neće biti isti njegovim izostankom. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Naravno, Bešiktaš je doveo Pepea kao besplatnog fudbalera jer je Portugalcu na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Realom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi