Zvanično: Stevan Jovetić pojačao Inter

Stigao na posudbu iz Cityja

Zvanično: Stevan Jovetić pojačao Inter

Inter je danas doveo još jedno veliko pojačanje za novu sezonu, a ekipu Nerrazzura pojačao je crnogorski napadač Stevan Jovetić.

Dojučerašnji Džekin saigrač iz Manchester Cityja u Inter stiže na 18-mjesečnu posudbu, nakon čega bi italijanski gigant bio u prilici otkupiti njegov ugovor.

"Uzbuđeni smo zbog Jovetićevog dolaska. On je još jedno veliko ime u našoj ekipi i sigurno će nam mnogo služiti. Mancini će sigurno izvući maksimum i uklopiti ga u naš tim", izjavio je Erick Thohir, vlasnik Intera.

Stevan Jovetić je u karijeri nastupao za Partizan, Fiorentinu i Manchester City, gdje se nije previše naigrao. Crnogorac je u prošloj sezoni upisao samo devet nastupa za Građane, pa se stoga nada da će prelazak u novi klub biti pravo rješenje.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.