Zvanično: Varešanović produžio ugovor s Liverpoolom

U društvu Stevena Gerrarda

Zvanično: Varešanović produžio ugovor s Liverpoolom

E. Čaušević

Mladi talentovani bosankohercegovački fudbaler Dal Varešanović danas je potpisao novi ugovor sa slavnim Liverpoolom.

Varešanović je u Redse stigao iz Sarajeva prije nekoliko godina, a danas je zvanično produžio saradnju sa Liverpoolom. Mladi bh. fudbaler će imati privilegiju da u U18 ekipi Redsa uči od legende kluba Stevena Gerrarda koji je trener ove generacije igrača sa Anfielda.

Upravo u prisustvu Gerrarda mladi Varešanović je danas potpisao novi ugovor sa Redsima na još tri sezone. Sin nekadašnjeg bh. igrača Mirze Varešanovića vratit će se u BiH gdje će odmarati nekoliko dana, a nakon toga se vraća u Liverpool jer počinju pripreme za novu sezonu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi